sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Tahdon.

En etsi mitään supermiestä tai satuolentoa, ihan tavallinen riittäis. Kokemuksen syvällä kurkkuäänellä olisi kuitenkin muutama toive...




Taito puhua asioista
Kielellisesti lahjakkaat miehet vain vetoavat kummasti.

Taito kuunnella
Liittyy edelliseen.

Taito keskustella
Liittyy edellisiin!!

Huumorintaju
Onko kliseisempää? Onko tärkeämpää? Jos ei koskaan naurata niin kyllästyminen iskee ennen kuin arvaisikaan.

Alkoholia korkeintaan kohtuudella
Kännikala ei uppoa x)

Urheilua kohtuudella
Arvostan jos mies on vahvempi kuin minä ja pysyisi perässäni lenkillä. No se ei paljoa vaadi, heh. Pidän liikkumisesta ja mikä olisikaan parempi yhteinen harrastus? Mikään pakkomielteinen proteiinijauheilla pumpattu salihirmu ei ole hyvästä myöskään, kultainen keskitie on hyvä!

Auto
Tämä on hirvittävän noloa myöntää, mutta automiehissä on mielestäni Jotain. Olen ollut useampaan kertaan tilanteessa jossa olen miestä parempi kuski. Se on pieni ja ihan mitätön asia tai siis pitäisi olla, mutta jostainsyystä vai häiritsee!

Tunteiden näyttäminen
Juroudessa on puolensa, mutta ikuisena romantikkona nautin suunnattomasti tunteesta kun tietää olevansa toiselle erityinen ja rakas. Ja kun itsekin voi kertoa rakastavansa ilman että täytyy miettiä ei kai mies vaan ahdistu!

Lupaus tulevasta, kestävä, hyvä parisuhde, jonka perusajatuksena olisi loppuelämä. Ei siis mitään kertakäyttösuhteita. Ei kai nämä ole liikaa vaadittu? Aika tavallisia asioita kai. Vähän välittämistä, hiukan huomioonottamista ja sellasta.

Ps. Ja sitten ois kiva jos ei ois allergioita. Eikä kuorsausongelmaa.

1 kommentti: